Cel mai probabil e ca ai un gol de aer Sau de la prea mult efort, sau poate ai facut ceva... o miscare mai brusca
Nu stiu din ce cauza mi s.a intamplat asta, dar de atunci imi este rau si nu ma simt bine deloc.
Poate ai junghi, sau gol de aer, sau (poate crezi, poate nu crezi) aceasta durere poate fi simptom de deochi
Prima data cand mi s.a intamplat adica in prima zi nu mai puteam simteam ca nu mai am aer, desii respir greu cand ma doare in capul pieptului.
Si eu tot de doua luni...in urma stresului simt mereu o apasare in piept si respir mai greu
Exact asa mi se intampla si mie.dar cand m-a luat durerea prima data nu mai puteam respira, imi era foarte rau si nu mai simteam aerul deloc.
Stiu cum e ai avut atac de panica.mi s-a intamplat si mie e groaznic
Si ce pot face in legatura cu asa?
Si ce as putea face in privinta asta?
Da mi id ul tau :*
Pentru? scuze dar eu nu dau id aici. daca vrei da.mi tu id tau:*
Maia894
Mersi mult.te.am adaugat in lista de mess
Sa bei un ceai de tei seara o sa te calmeze.pe mine m-a calmat chiar daca uneori ma mai doare atunci cand ma gandesc la ceva negativ sau cand am emotii prefer sa cred ca e ceva normal si sa nu ma sperii pentru ca sunt prea tanara ca sa am alte afectiuni.
Alex Probabil Nu Mananci Cand Trebuie, Depui Prea Mult Efort, (Cred ca e si de la pc mai lasa-l inpace mai odihnestete)
Mario157 întreabă: