| inflicted a întrebat:

Din ce cauza poate sa-mi bata inima tare tot timpul? In special noaptea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Polinco a răspuns:

Posibil ca esti stresat.

| Celcestietot a răspuns:

Pentru ca ai monstrii sub pat laughing.

| Nimeni10 a răspuns:

Stres

| Reghqen a răspuns:

Ai palpitații, se poate de exemplu să ai și o lipsă de magneziu, sau chiar să fi stresat, îngrijorat, sau să ai tensiunea prea mare.
Du-te la medic, pot fi multe motive, nu trebuie să te sperii probabil nu e ceva foarte grav.

| morfeo a răspuns:

Stres, anxietate

| PringAloe a răspuns:

Daca bei cafea... incearca sa nu mai bei si vezi ce se intampla, eu am avut niste probleme de la niste medicamente prea puternice pentru mine... noaptea nu reuseam sa dorm intram in hipertensiune. transpiram rece, ma simteam agitat si simteam ca inima imi sare in piept dupa ce am renuntat sa le mai am n-am mai avut probleme

| J0B0MAT a răspuns:

Probleme la inimă, circulaţie, stres, anxietate, prea multă cofeină...Cel mai bine mergi la un doctor pentru un consult şi îţi poate da şi pastile pentru reglarea bătăilor, linişte.

| Apokales a răspuns:

Cofeina, poate si zaharul, stresul, cauzele sunt multiple.