anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din ce cauza poti avea ochii rosii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ancootza a răspuns:

Nu cred ca s-ar putea sa ai ochii rosii doar de la o poza alfel nu cred ca exista oameni cu ochii rosii>big grin

7 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

De la oboseala.Si eu aveam ochii rosii si imi lacrimau.Am mers la oftalmolog... ce mi-a recomandat ochelari de protectie pentru calculator.Desi ii port foarte rar...nu mai am probleme cu ochii.

| LuS[z] a răspuns:

De la blitz! probabil ai o sensibilitate la vant. cel mai bine e sa vizitezi un medic.

| unuzero a răspuns:

In primul caz daca este ceva medical ar fi bine sa megi la doctor, in al doilea caz... daca ai observat ca ai ochii rosii intr-o poza inseamna ca e de la aparat happy

| unuzero a răspuns:

laughing eu ma refeream la efectul de ochii rosii tongue de la aparatele de fotografiat.

| jahjah a răspuns:

Eu stiu ca de la curent thinking

| ioanamaria56 a răspuns:

Poate de stat prea mult la calculator...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cauza la curent tocmai acum am ochi-ul drept rosu parca as avea raze X la el rolling on the floor

Întrebări similare