Oricum tipilor, nu imi plac tratamentele, nu sunt adeptul lor! Nu am incredere in medicamentatie...
Alcool, tutun, prea multa cofeina. Daca esti consumator inrait al acestor produse, nu te mira de ce tremura mainile.
Nu are legatura cu emotivitatea. Mergi la medicul de familie si iti va da trimitere probabil catre un neurolog. Du-te la control, poti sa ai o problema mai serioasa nedescoperita inca. Ia daca nu ai, ai "peace of mind".
Cand tremuri?
Asa dintr-o data sau de la un anumit factor?
Cand tremuri simiti ca iti bate inima mai repede?
Ce e drept tremur mereu. Dar am momente cand se intampla mai tare sau cand se intampla mai incet. Am momente cand nu pot tine un pahar in mana, dar foarte rare, si am momente cand sunt mai calm, linistit cand cu multa vointa incerc sa ma abtin. Nu stiu daca simt ca imi bate inima mai tare...Adica presupun ca imi bate...
Stres, suparare, nervi, oboseala.
Sau poate fi ceva cauzat de sistemul osos.
Doar un doctor iti poate spune cauza.
Si la mine se intampla la fel...eu am intrebat cineva si mi-a zis ca daca imi trsnesc degetele din cauza asta...da eu nu cred ca e adv
Si la mine se intampla la fel...eu am intrebat pe cineva si mi-a zis ca daca imi trsnesc degetele din cauza asta...da eu nu cred ca e adevarat
Eu nu le trosnesc si stiu si eu de faza asta. Nu are cum sa fie de la asta.
Da"..."daca ai examene. evaluari, teze, bac, atunci pot sati tremure miinile de frica, emotii....multe altele:d