| Mindfulness a întrebat:

Din ce îmi pot lua porția de endorfine și dopamina? In trecut o luam din castigurile de la păcănele, dar acum am renunțat complet la ele datorita autoexcluderii!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Citeste Psalmii cu voce tare, eu cotesc cate 20 pe zi si mi se schimba complet starea de spirit.

| Mindfulness explică (pentru ania):

O sa citesc sa vad daca funcționează și la mine. E bine sa credem în ceva.

3 răspunsuri:
| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Sport - antrenamente la sala, muzica, dar si din faptul ca oferi ajutorul cuiva fara sa astepti ceva in schimb. Jocurile pe calculator si telefon mai ajuta, dar in cantitati limitate.
N-am auzit in viata mea pe cineva care sa fi ajuns bine sau sa nu regrete jucatul la pacanele, asadar fa un pas in spate si analizeaza situatia, pacanelele sunt doar o "pacaleala", niciodata nu vei castiga nimic.

| Mindfulness explică (pentru medicveterinarbucuresti):

Ideea era că regret că nu mai pot juca la pariuri nu la păcănele, dar nu poți să îți pui interdictie la păcănele și să poți juca doar la pariuri, și din păcate când joci la pariuri daca ești dependent joci și la păcănele fiindcă se regăsesc peste tot unde se poate paria. Eu regret jucatul la păcănele nu și la pariuri, la fotbal puneam între 5 lei și 20, foarte puțin și mă puteam controla, la aparate nu puteam pierdeam tot ce aveam. Era un mic refugiu jucatul la pariuri ( fotbal ) acum rămâne istorie cu noua lege.