| simplegirl2 a întrebat:

Din curiozitate întreb pe cei cărora li s-au întâmplat.V-ați opărit vreodată cu apa fierbinte sau clocotită? A fost nevoie sa mergeți la spital și e dureros?
Citeam undeva de un copilaș de 2 ani care s-a opărit cu apa fierbinte din cauza neatenției și a ajuns la spital in stare gravă; trist sa vezi copii așa mici suferind.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Codrinn69 a răspuns:

Cunosc un copil care la varsta de 1 an si 5 luni a fost cazut de pe pat intr-un lighean cu apa oparita, neatentia mamei. Acum are 13 ani, si are piele incredibil de urata pe aproape tot spatele si o parte din picior, si da, a ajuns la spital pe atunci. Nu-i de joaca cu asta!

| blood0593 a răspuns:

Cred ca depinde cat de rau, adica daca e ceva minor(gen deget, o pata pe piele de la apa) nu cred ca e nevoie de spital, daca bagi mana in apa fiarta mai mult timp sau ceva mai grav, cred ca e nevoie de spital...si da, usturabig grin