anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din luna iulie a inceput sa imi cada parul cam mult, fara sa stiu cauza.Am folosit sampon antifungicid, si dupa tratament, tot mai cade parul la fel, demonstrand ca nu este nicio ciuperca de vina.Sunt baiat, si am doar 15 ani, colegii spunandu-mi ca nu le cade deloc parul, si ca la spalare nu gasesc par (eu gasesc un ghemotoc mare).
Care sunt cauzele? La dermatolog nu stiu cand o sa ajung, insa am motive pentru care pot spune ca medicul dermatolog nu are o mare prioritate acum.
Ce cauze credeti ca ar fi la varsta asta?

Precizez ca sunt foarte foarte stresat din cauza asta, pentru ca imi e teama sa raman fara par. Parul e o parte importanta din imaginea mea.

Va multumesc foarte foarte mult.Astept raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca parul e o parte importanta din imaginea ta, atunci fa bine si du-te maine la dermatolog, poate te va ajuta. Exista cazuri de calvitie mostenita genetic, cazuri in care nu exista tratament. Dar, nu uita, orice chestie o sa incerci pe par fara efect, te va aduce mai aproape de chelie. E posibil ca parul care iti cade sa nu mai creasca inapoi, asa ca, cu cat amani vizita la dermatolog, cu atat iti va ramane mai putin par de salvat.

| fabiola a răspuns:

Te-as sfatui sa faci niste analize, poate fi o carenta de vitamine si minerale!

| powergirl a răspuns:

Nu stiu ce ar putea fi si mie imi cade parul foarte tare e o perioada apoi se poataoleste si nu mai cade asa mult apoi iar se poate si din cauza stresului dar nu stiu ce as putea sa iti recomand sorry bafta