| iDangerous a întrebat:

Din motive de sănătate am lispit de la şcoală ieri şi azi. Am scutire medicală de la doctorul de familie, dar doar pe data de ieri pentru că m-am bazat pe faptul că tratamentul îşi va face efectul şi azi să fi putut merge la şcoală, dar n-a fost să fie. Aş putea trece şi data de astăzi pe scutire? Gândindu-mă la faptul că un elev al şcolii repetă anul doar pentru că avea 10 absenţe nemotivate nu mă prea încântă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe scutire scrie medicul, nu tu!
Mai mergi la medic pentru o nouă scutire.
Pa, pa.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sa nu treci tu data, du-te la medic sa o treaca el sau sa-ti dea o noua scutire.

| acinorev a răspuns:

Cred ca cel mai corect ar fi sa duci alta adeverinta pentru astazi.

| iDangerous explică (pentru Legiuitoarea):

Da păi dacă mă duc la medic de fiecare dată când am nevoie de o scutire ajung să d-au mai mulţi bani pe hârtia aia decât pe pastile, ţinând cont că îmi cere 10 lei pentru scutirea respectivă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Sa nu scrii tu pe scutire. Dar data viitoare sa iti iei scutire pe toata saptamana, chiar daca nu mergi o singura zi la scoalawinking Mai du-te o data la doctorul de familie si mai cere o scutire tongue Acum asta este in legatura cu banii... E criza, nu avem ce face sad

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru iDangerous):

Bună din nou.
Dacă îți permiți să scrii peste medic, află că acea scutire este lovită de nulitate absolută, nu ți-o ia nimeni în considerație, da?
Dacă îți cere taxă, se presupune că îți dă și chitanță pentru această sumă de bani!
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Gandeste-te ca daca treci si o data in plus, se numeste fals si uz de fals si vei face inchisoare, daca ai mai mult de 14 ani. Asta te incanta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu treci nimic, lasi asa cum este.
Ia-ti o noua scutire de la medic mai bine.
Te pup!

| DumiY a răspuns:

Buna!
Nu e prea bine daca vei face asta. Mai bine du-te si ia o noua scutire sau spune-i unui parinte sa iti scrie o scutire.

Altadata gandeste-te mai bine. Nu poate sa iti treaca intr-o zi o anumita boala, chiar daca e o raceala sau o alergie.

Pa, pa!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU poţi să treci TU şi data de azi!

Mergi la medicul de familie şi acesta poate să modifice Adeverinţa, ori să-ţi mai dea încă una ( pentru azi ).

Toate cele bune.

| BlueViP a răspuns:

Du-te la medic si cere-i o scutire si pe saptamana viitoare.