Imi amintesc ca ai mai postat cazul acesta acum ceva timp.
Problema pe care o ai tu este de natura psihiatrica.
Atunci cand unchiul tau a avut criza de epilepsie si s-a lovit de bolovan, te-ai speriat tare si ai ramas traumatizat de intamplare. Probabil din pricina fricii de a fi, la un moment dat, afectat de aceeasi boala, ti-ai indus inconstient simptome similare. Asta datorita neputintei constientului de a asimila emotia.
In sfarsit, ideea fundemantala este urmatoarea:
Iti auto-induci periodic astfel de stari care seamana cu atacurile de panica, dar au o manifestare particulara, desi, in esenta, contin aceeasi frica irationala. In timpul acestor perioade, creierul elibereaza neurotransmitatori specifici ce iti provoaca toate simptomele acelea pe care le-ai pomenit.
In concluzie e o problema psihiatrica sau psihologica, dereglarea fiind la nivelul neurotransmitatorilor.
Te-as sfatui sa faci un test de rezonanta magnetica pentru creier, pentru a vedea activitatea neuronala. Aceaste tehnica este un noua, si se foloseste inclusiv pentru diagnostirea depresiei. Apoi sa te tii de un tratament primit de la medicul psihiatru. Te sfatuiesc sa-ti alegi un medic psihiatru credincios. In sfarsit, poti face si sedinte de psihologie, daca crezi ca te ajuta.
La preot nu te duci ca la vrajitor, ca sa te scape de nu-stiu-ce blestem. Daca esti credincios, te sfatuiesc sa te spovedesti si sa te impartasesti des. De asemenea, sa te rogi. Acestea fac minuni. Iti recomand paraclisul Maicii Domnului si paraclisul/acatistul Sf. Efrem cel Nou. In definitiv, numai Dumnezeu te poate scapa din orice necaz. Omul e doar un instrument.
Exact acum 2 săptămâni am ajuns la psihiatru, răspunsul tău a fost cel mai bun
User252426 întreabă: