Parerea mea este ca medicul a procedat corect, si unghia o sa-i creasca normal nu te ingrijora.Si eu am patit ceva asemanator, doar ca mie mia smuls 3 unghii, si acum sunt ca inainte, au crescut normal.
Unghia va creste mult mai repede si mai putin afectata daca a fost indepartata chirurgical, decat daca ar fi fost lasata sa cada. Daca infectia era sub unghie, nu era suficienta o incizie, era obligatorie indepartarea unghiei si curatarea patului unghial. Initial unghia va creste lent si deformata dar in 2-3 ani va reveni la normal.
Bună.
Asta este procedura, medicul a făcut corect manevra. Unghia va crește normal dacă nu se va face presiune pe ea pricinuită de încălțarea prea fixă ori chiar mai mică.
Pa, pa.
Daca a smulso nu va mai creste.Doctoru e prost. Putea doar sa o dezinfecteze cu un sprei antibaterian. Tatal tau putea sa se dea cu el in fiecare dimineata si seara timp de 10 zile si se retragea.Plzz funda.
Stiu ca a avut si o prietena de-a mea! da e normal sa-ti smulga unghia, pentru o incizie cum spui tu nu ar fi putut sa se agraveze si sa pateasca si altceva. unghea-i va creste inapoi.
SI tatal meu a patit la fel la munca si s-a inegrit unghia de la degetul mare si a cazut dupa cateva zile.Si unghia ii creste normal acum. Poate ca doctorul s-a grabit putin...nu o sa ii afecteze crestea unghiei:*:*:*
VulpeaDinUmbra întreabă: