| DaReZon a întrebat:

Din ultima vreme, nu mai pot face multe lucruri. Nu sunt bolnav sau ceva, dar nu am destula motivatie pentru a lucra sau realiza ceva. Nu mai pot sa termin un joc, nu mai pot sa-mi scriu temele, nu mai pot sa invat, nu mai pot sa fac video-uri pentru youtube, nu mai pot planui ceva. Pur si simplu, nu am motivatie in a mai realiza aceste lucruri. Nu se poate spune chiar lenevie. Nu stiu mai exact cum sa explic. Chiar simt ca nu mai am tendita sa realizez ceva.
Exista vreun leac pentru asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LaLaura a răspuns:

Totul vine de la tine, si nu exista un leac palpabil pentru asa ceva.
Banuiesc ca pentru tine nu sunt asa de importante, daca erau importante, te asigur ca le faceai.
Uneori mai e si de vina vremea ( afara, mohorat), dar sa nu dam doar pe vreme vina, o mare parte e ca tu nu vrei sa le faci.
Trebuie doar sa iti schimbi un pic gandirea, sa le vezi mai importante ( temele, invatatul) pentru viitorul tau si ai sa vezi ca se poate.