Inteleg ca ai fost la doctor si nu ti-au fost utile medicamentele. Presupun ca parintii tai stiu, asa ca spune-le cat de mult suferi si zi-le sa mergeti pana la spital, eventual sa iti faca niste analize sau radiografie cine stie ce-ar putea fi. poate piatra la rinichi! Dar inainte sa ne gandim la ce e mai rau, du-te la un spital si ei te vor consulta, zi-le exact ce simti (e deja de mult timp, ar fi trebuit sa mergi mult mai devreme!) pentru ca daca nu ti-a trecut cu medicamentele inseamna ca e ceva boala cel mai probabil! Iti urez sanatate si sa te faci bine. Funda?
Bună.
Sper că ai înțeles că trebuie să faci un ecograf general (obligatoriu să vezi starea rinichilor!) și un control ortoped!
Sănătate.
Pa, pa.
Durerile pot fi rovocate de pietre ( pietre la rinichii) important nu mai bea cola si nu mai manca cu asa mult DELIKAT si ai sa vezi ca o sa fie mai bine -- si mergi la doctor - eu am avut si am scapat fara operatie cu niste pastile galbene transparente - ( nu mai stiu cum se numesc ) http://costiradu.blogspot.com/
Pai du-te la doctor ca sigur ai pietre la rinichi.si bea mult ceai de coada calului. e foarte bin.iti curata rinichii foarte bine. dar trebuie sa bei 1/2 in fiecare zi timp de catevai luni daca vrei sa iti treaca.
sanatate multa iti doresc!
si mananca legume si fructe in fiecare zi cum ar fi morcovul, conopida, marul, portocala, etc.sa fie bogate in apa. te pup:*