| CbCx a întrebat:

Dintotdeauna mi-au ieșit coșuri mărunte pe braț, iar cu timpul spargandu-le, chiar dacă erau mai micuțe, mi-au rămas semne ca un fel de pete. Cum aș putea face să nu se mai vadă asa tare, mai ales ca acum sunt ai mai bronzata si petele sunt si închise? Ce creme as putea folosi sau ati folosit si eu avut efect?(ceva naturist)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Incearca comprese cu bicarbonat de sodiu, apa si putin otet. Numai bine!

| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Cea mai bună cremă care estompează cicatricile vechi(în timp, nu imediat) este crema cu propolis şi aloe:

https://comenziforever.ro/......creme-ID54

| Bondarel99 a răspuns:

Exfoliaza-ti pielea ca sa scapi de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru tratarea petelor poti sa folosesti Skinoren gel 15%, producatorul spune ca vindeca si cosurile dar unele persoane s-au plans ca n-are nici un efect asupra cosurilor. Mie mi se pare foarte bun pentru estomparea petelor.