| YumiSukinanda a întrebat:

Doamne am cazut si m-am julit la cot ingrozitor si scoala va incepe pe 12 septembrie si mai sunt 5 zile si ce sa fac in 5 zile sa nu se mai observe atata de tare ajutamima e urgent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KyssOana a răspuns:

Iti pot spune eu ceva. uite id ul meu : oana_95@yahoo.com eu am folosit si mi-a trecut si am patit la fel ca tine happy

1 răspuns:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pentru grăbirea vindecării juliturilor, sunt recomandate compresele cu crețișoară.
Du-te la plafar și cumpără o cutie de ceai de crețișoară (costă în jur de 3-5 lei), spală bine frunzele, zdrobește-le cu bătătorul/sucitorul și aplică-le sub formă de compresă.
Pentru cicatrizarea rănii recomand unguent de gălbenele. În scurt timp (2-3 zile) rana se va strânge.
Sănătate!