Mai rau era daca nu iti venea. Nu vad o mare problema in asta:p. Si...nu cred in faza aia ca daca bei se va prelungi. Adica eu cel putin nu am auzit asa ceva pana in momentul de fata.
De prelungit nu se prelungeste, dar e mai abundent. vobesc di experienta.de asemenea, nu fa greseala sa te sprijini de calorifer.vei avea acelasi efect.nu e sfarsitul lumii, e doar inceputul anului. daca te ingrijorezi ca s-ar pute vedea ceva, poarta si tu o bluza peste fund, ca tot se poarta acum si gata.si problema nu e asa de mare.relax.
E un mit... şi eu beau tot timpul şi tot atâta ţine ...mamă aşa am zis'o ca şi cum aş fi o alcoolică
Nu, nu e adevarat. Eu am baut in timp ce am avut problema asta si nu s`a intamplat absolut nimic. Stai linistita si distreaza`te. Happy new year!
Da este adevarat, nu prea ai voie sa bei in timpul menstruatiei, dar daca zici ca abia ti-a venit oricum o sa te tina cateva zile bune in primii 1-2 ani. In special vinul rosu nu e bine sa il bei in perioada asta, dar daca chiar vrei. poti nu se intampla nimic daca nu e in exces
anonim_4396 întreabă: