| alexx_8375 a întrebat:

Doamne, ma doare rau de tot in partea stanga jos sub coasta putin mai jos ce e plss raspuns repede

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| katala a răspuns:

Chiar sub coaste in stanga este pancreasul; daca acolo te doare nu mai sta si fugi la doctor ca nu e de gluma. Daca te doare mai spre exterior (mai departe de buric) tot in stanga este splina (poate fi de la oboseala dar si de la altele). Parerea mesa e ca totusi trebuie sa faci o consultatie!

6 răspunsuri:
| myxolaryy a răspuns:

Du-te la spital poate ai aprnticita asa ma durea si pe mine si m-am operat desi am doar 11 ani du-te urgent la spital daca nu poti sa mergi si nua i masina cheama o ambulanta

| aLaLa a răspuns:

Cred ca e splina...Incearca sa eviti efortul fizic ceva timp (macar o zi )

| 000iasmina000 a răspuns:

Te doare splina. Ai facut probabil un abuz cu mancare grea. Bea un ceai de salvie.

| alexx_8375 explică:

Se vede ca ai 11 ani laughing in stanga apendicita rolling on the floor am trait sa o aud si pasta laughing

| tzaka a răspuns:

Poate fi splina dar la fel de bine ai lipsa de calciu ionic.la mine asa a fost.se rezolva cu calciu si magneziu.

| Kittynik a răspuns:

Hey! nu te speria asa tare, daca te doare o data sau foarte rar, un raspuns ai putea sa-l gasesti aici dar nu te baza numai pe asta daca durerea se repeta si se intensifica http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/intreaba+medicul+online sper sa te simti mai bine :*