Întrebare recomandată | Narfundo a întrebat:

Doamnee.Cum sa ma opresc din mancat prostii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Apuca-te de baut

26 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Te gandesti ca ori e imoral ori e ilegal ori ingrasa! happy

| Raniia a răspuns:

Dulciurile pun stapananire pe tine sau tu le stapanesti pe ele? Pune-le la colt si daca nu stau leaga-le.Sunt convinsa ca poti.Crede in tine!

| darrio2007 a răspuns:

Presara mult piper pe ele.

evenso
| evenso a răspuns:

Da-i vointa Doamneee!hee hee

| blackcat99 a răspuns:

Asteapta pana faci gastrita. Asa eram si eu, mancam numai prostii, eram un copil gras. Acum nu prea mai mananc din cauza stomacului (ca ma doare daca mananc) si am ajuns un semi-schelet. Asa ca mai bine fa-ti un program. Azi mananc ciorba, maine mananc ciuperci, si tot asa. Plus ca ai nevoie de vointa.

| daηă a răspuns:

Nu ştiu :-s
Nici eu nu mă pot opri din a mânca dulciuri...

| Magnifico a răspuns:

Ia ma si mananca dar apuca-te de sala sau de un sport anume.Sa vezi ce frumos este sa prinzi si forta sa arati si bine, si sa mananci pe bune.(eu fac gantere, am un program acasa de urmat, nu conteaza ce mananci daca lucrezi, din contra 5 mese pe zi trebuie si nu te ingrasi ci din contra)
Intr-adevar mancarea trebuie si ea aleasa nu doar prostii cum zici tu.

| Pufoshenia a răspuns:

Cu vointahappy

| Aide a răspuns:

Coase-ti gura happy

Răspuns utilizator avertizat
| Chαяtreux a răspuns:

Manance din ce in ce mai putinte, fa sport

| WR104 a răspuns:

Pur si simplu nu mai manca si spune acelor persoane sa nu iti mai aduca.
Deci, pofta buna.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ai nevoie de multă ambiţie şi voinţă!

Imaginează-ţi că vei ajunge aşa :
http://t1.gstatic.com/......tp?/images
http://t2.gstatic.com/......tp?/images

Şi poţi face şi o "faptă bună" : acele "prostii" pe care le primeşti poţi să le donezi unor copii neajutoraţi ( că tot suntem în postul Crăciunului ).

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Fă-le cadou big grin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Prostiile'' pe care le mananci contin niste substante care creeaza dependenta. E destul de greu sa te opresti.

| 4ndr33y a răspuns:

Pai, un prim pas ar fi sa nu le mai cumperi, apoi abtine-te de la ele, manca altceva gustos si sanatos.

| Narfundo explică (pentru 4ndr33y):

Dar toata lumea imi aduce. sunt ca un copil gras..nu ma pot abtine.ce pot faceee oaaaaah

| 4ndr33y a răspuns (pentru Narfundo):

Pai tu ce esti, om sau carpa? Spune-le sa nu iti mai aduca, pur si simplu nu mai mananci, ce e asa de greu? Te conduce mancarea pe tine?

| 3xfemeie a răspuns:

Pui un leucoplast la gura?
faci greva foamei?
Sau mai bine o iei cu incetinitorul si inveti sa bagi in gura si hrana sanatoasa. E cam greu la inceput, dar merge!

| myruna2012 a răspuns:

Incearca sa mananci mandarine, banane sau mai stiu eu ce...
Daca primesti de la toata lumea incearca sa nu le mananci, cred ca sunt bomboane, nu?
Fa-le cadou... bunicii
Nu stiu

| iKivy a răspuns:

Iti faci un plan, il lipesti pe usa, scrii jos, daca incalci esti prost! si iese! sa stii laughing big grin

| MentalHolocaust a răspuns:

Sa mananci un mar sau sa bei apa, pe mine ma ajuta asta di desigur cu un pic de vointa.

| IceCrEaMGiRl a răspuns:

Pai pur si simplu refuza sa primesti sau sa cumperi prostiile pe care le mananci.Fa-ti un "regim" alimentar si gandeste-te bine:ORI VREI SA ARATI BINE ORI VREI SA RADA TOTI DE TINE! happy

| Memy a răspuns:

rolling on the floor In afara ca ma amuza restul de raspunsuri, nici unul nu ofera o informatie concreta. Du-te-la doctor sunt o gramada de motive pentru care poti manca non-stop: pe fond psihic, din cauza glandelor (astea isi fac de cap la orice ocazie), viermi intestinali (provoaca foame, deoarece ele mananca inainte ca stomacul tau sa asimileze ce ai halit tu), asa ca cel mai bine fugi la doctor explica-i problema ta si dupa fugi la analize big grin

| HPGr33n a răspuns:

Ce poti sa faci? Un lucru bun dar cam exagerat ar fi sa le spui parintilor tai sa cumpere un mini frigider plin cu legume si fructe, iar pe celalalt sa il blocheze cu un laca sau un robot super jmecher cu 2 de jm...
Bine asta a fost partea exagerata dar nu e imposibila
Pai partea normala e... Poti sa le spui sa nu iti mai cumpere McPui-pe-tine-o-groaza sau KFC (Kilogram-ul Face Cute; Kill the Fuckin' Chicken) si sa iti cumpere in loc morcovi, rosii, castraveti ( sarim peste fasole ca sa nu rupi patul noaptea), cartofi ( dar nu prajiti - fierti sunt cei mai buni).
Uite ce mai beau eu si imi face bine! Sa incerci sa iei o banana sau un mar curatat de coaja, sau chiar orice alt fruct. Il tai mai marunt asa si il pui intr-o cana din aceea mai mica dar mai mare ca arie. Dupa pui niste zahar ( de preferat putin) pe fruct, pui lapte pana acoperi tot fructul, iar la sfarsit iei un robot din acela de bucatarie care piseaza si framanta. Bine daca mixer le pui pe toate direct in mixer. Apoi se face un fel de shake de fructe foarte bun si sanatoswinking

| Adelie a răspuns:

Incearca sa i le dai altei persoane, daca toata lumea din jur iti aduce. Nu e nimc rau in a consuma o anumita cantitate de dulciuri, dar moderata. Si incearca sa faci si sport daca doresti sa slabesti, mergi la sala daca ai posibilitatea happy