| RAY a întrebat:

Doar cine are frati /frate si sora / as vrea sa stiu baieti la voi in familie sunt mai inalti ca fetele? toti facuti cu acelasi mama si tata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| ÎngerCretin a răspuns:

Eu şi fratele meu, de exemplu, suntem cât brazii, pe când părinţii noştri sunt mici de statură. Tatăl meu are 1.65 şi mama mea cam 1.55 iar fratele meu are 1.80-1.90 (21 ani) şi eu am 1.70 (13 ani). Se poate moşteni totuşi şi de la bunici. Bunicul meu era foarte înalt şi masiv.

| RAY explică (pentru ÎngerCretin):

Tatal tau are inaltimea mea, scuza-ma ca te intreb pe la cati ani sa insurat tatal tau?

| lollipops a răspuns (pentru RAY):

Hai poate iti raspunde si in sfarsit afli si tu ceva...hee hee
Riscul ca tu sa te potrivesti cu tatal sau e foarte mare, pazea!

| RAY explică (pentru lollipops):

Desigur ca da, de asta il intreab, caut fata aia de 1, 55 m ca tatal lui

| lollipops a răspuns (pentru RAY):

Hm, soarta, eu am 1.56 m... poate cine stie sigh revin la acadelele mele.

| ÎngerCretin a răspuns:

Tatăl meu s-a însurat pe la 24 de ani. Precizez că părinţii mei, când erau tineri nu prea făceau sport şi acum stau amândoi cu burta în faţă, chinuindu-se să se lege la şireturi. De multe ori când cumpărăm papuci pentru ei, ne gândim dacă vor fi greu de încălţat, etc., pe când fratele meu a făcut baschet 2 ani, a mai mers pe la sală dar acum şi el are burtă şi oboseşte foarte repede. Eu sunt mândru de fizicul meu. Am 1.75 şi 65 kg. Am ''6 pack'' conturate frumos. Precizez că de la 8 ani până în prezent (fac 14 în februarie) fac înot de 2 ori pe săptămână, 2 ani am făcut atletism, 1 şi ceva baschet şi volei şi vara de 3 ori pe săptămână la sală.

| RAY explică (pentru ÎngerCretin):

Nici eu deloc din pacate, la multi ani, da totusi fratele tau are o inaltime mare, ce spune parinti tai de el? e bine ca faci sport sa faci mereu

| ÎngerCretin a răspuns (pentru RAY):

Ce să spună? Se doar uită la el de fiecare dată şi îşi amintesc când era cât un pumn iar acum tatăl nostru e până la sânul lui.

| asdfghjklș a răspuns:

Da, fratele meu e cu 2 ani mai mic decat mine, si cu vreo 5-7 cm mai inalt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam greu sa fie aceeasi inaltime cu mine. Mai ca as vrea sa te intalnesc sa te bag in complexe happy

| Kamiichu a răspuns:

Fratele meu e cel mai inalt din familie laughing are inaltimea aprox. a bunicului nostru (din partea tatalui) big grin

| Lolităăăă a răspuns:

Nu neaparat.

| Lhurricane a răspuns:

eu am 2 surori si sunt mai inalt ca ambele

| MoxiMonny a răspuns:

Am un frate, acu un an era pitic rău acum, la 13 ani a incput sa cresca si acu peste 6 luni face 14 ani si e mult mai mare ca mine 1, 75 mai exact.