| Dominicc a întrebat:

Doar curiozitate!

poate un adolescent sa faca perfuzii pefiecare zi la spital?
sa zicem se duce o data dimineata si sta 3 ore cu o perfuzie apoi o data sear si mai sta 3 ore cu o perfuzie.

asta de 2 ori pe zi. in perfuzie bagandui'se medicamente.

ciclul asta sa se repete vreo 2 saptamani.
deoarece a refuzat internarea si le face la spital.

este posibil? eu nu prea cred asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Da este posibil daca exista intelegere din partea medicului care ingrijeste pacientul si a medicului sef de sectie.Eu asa am procedat cand am avut copilul bolnav. Dar nu inseamna ca a refuzat internarea. I se face o foaie de internare in spital pentru a putea beneficia de tratament si ingrijiri gratuite, precum si alte investigatii pe care medicul decide sa i le recomande.Mai greu, insa se poate!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Perfuziile care sunt administrate se fac la urgență pentru a scoate persoana în cauză din urgența în care se afla, tratament venos pentru diferite afecțiuni, etc. dar să plece și să revină de 3 ori pe zi este exclus. Un pacient are o foaie de internare sau una de zi cel mult în care sunt scrise tratamentele și modul lor de administrare.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, este posibil. Ar putea fi, de exemplu, citostatice.

| Jonsdottir a răspuns:

Da, este posibil.Eu cand am avut 8 ani am stat o saptamana in spital, cu 2 perfuzii pe zi.

| Abcfunny a răspuns:

Da şi eu am facut :d din cauza lipsei de calciu :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e posibil. La mana i se monteaza o branula asa ca nu e intepat de fiecare data.