| Roz_Botikutz_1981 a întrebat:

Doar fete!
Hei!
Deci mi-a întârziat menstruația 26 de zile.Este normal? Adica nu am intretinut nici un fel de relații.
De ce întârzie atat de mult?
Imi fac griji.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Antonyx a răspuns:

E ceva normal daca esti in perioada adolescentei. Se numește ciclu neregulat...la unele fete li se intampla sa le intarzie 2 luni
Daca crezi ca esti însărcinată, e imposibil din ce ai zis tu.

| Kyra18 a răspuns:

Hey stiu ca ai zis numai fete dar a intarziat din cauza alimentatiei (prea putine legume, fructe etc) In esenta nu ai de ce sa iti faci griji luna viitoare o sa te urci pe pereti. Crede-ma laughing

| lovecats123 a răspuns:

Mie la inceput mi-a intarziat vreo 5 luni.Acum...mai ales vara nu am menstruatie regulata si cred ca e din cauza alimentatiei, caldurii

| Woosprit a răspuns:

Alte fete ar fi bucuroase ca nu le-a venit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este normal daca ai menstruatie neregulata. Iti recomand Tinctura de Zmeura, un medicament naturist (sunt niste picaturi), iei (parca 20 de picaturi, intrebi farmacista nu imi mai amintesc sigur) timp de o saptamana si o sa-ti vina sigur. Costa in jur de 20 de lei, sunt eficiente si iti amelioreaza si durerile.