anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(DOAR FETE)Oameni buni va rog cat mai multe raspunsuri, e o urgenta! Prietena mea cea mai buna tocmai m-a sunat si mi-a zis ca i-a venit ciclu.Problema e ca ea nu a aflat despre ciclu de la mama ei, a aflat de la cologe, de la grupuri pe langa care trecea etc... Cum trebuie sa isi anunte mama?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| extremeddl a răspuns:

"mama mi-a venit ciclu ce dracu sa fac?"

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Păi se poate numi mamă?
Trebuia să fie prima persoană care să o informeze, să o educe, să o ajute că doar ea este cu experienţă!
Să-i spună direct şi să-i mulţumească că a aflat de la alte fete decât de la propria mamă!
Pa, pa.

| Corina a răspuns:

Direct si fara ocolisuri. E o problema fiziologica si normala, deci nu trebuie sa-i fie deloc rusine de mama ei.

| sabilopod a răspuns:

Sa o sune pe maicasa si s-o intrebe undes tampoanele ca are nevoie.

| JahBless a răspuns:

Eu nu inteleg de ce sa-i spuna? ii ca si cum un baiat merge sa faca sex si dupa ce se termina il intreaba pe taica-su. tata, mi-a venit S*#$%A.ce sa fac?

ii ceva natural.se obisnuieste ea.

| xButterflyxX a răspuns:

Paii. sa-i zica ca tocmai a devenit domnisoara.happy si cred ca va intelege, ori ii spune ca are problema aceea lunara de fete.hee hee

| extremeddl a răspuns:

Ma bucur happy

| laurash_9338 a răspuns:

Sa ii spuna ca i-a venit ciclu sau sa ii spuna in asa fel incat sa nu isi dea seama mama ei ca stie deja despre asta.

| jojoloveSHINee a răspuns:

Pur si simplu sa ii spuna...e femeie si stie ce trebuie sa faca

| crazy125 a răspuns:

Sa ii spuna ca are ceva pe chilot rosu.si v-a afla tot

| iza5bela a răspuns:

Prietena mea mi-azis ca raspunsul castidator a inveselit-o!

| Lazaurus a răspuns:

Pui banda adeziva si asepti sa treaca problema

| x_6980 a răspuns:

Pur si simplu.sa ii spuna.probabil mama ei credea ca e prea mica si ca o sa-i vina mai tarziu si de asta nu a vorbit cu ea.nici eu nu am aflat de la mama mea, am aflat singura si i-am spus imediat.