| d3utzsa a întrebat:

Doare cand iti dai pierce in buric?big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Doare destul de tare și infecția este iminentă!
Mare grijă la igiena locală până la vindecarea completă!
Pa, pa.

Apache
| Apache a răspuns:

Da tu ce zici?

| adriangabor92 a răspuns:

Da

| kleorys a răspuns:

Eu am avut piercing in nas...cand mi au facut prima gaura (cu un ac maree) mi a durut, mi au pus piercingul, iar cand s a intors femeia dupa sol d dezinfectare s a agatat bluza ei in piercing, si l a tras afara, asa ca mi a mai facut o gaura tot acolo pentru ca nu mai intra piercingul. Ea mi a zis ca nu ma durea asa de tare daca puneam in limba sau in buric. Inca traiesc si e totul OK, deci daca vrei sa pui BAFTA!

| babaliba a răspuns:

Da,doare deoarece un corp strain iti strapunge pielea(happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca da! straight face

| b342 a răspuns:

Pai,normal ca doare.(:

| andrada1593 a răspuns:

Eu mi-am pus acu 5 zile. nu m-a durut deloc pentru ca mi-a facut anestezie locala. nici acum nu ma doare doar simt putin discomfort. pot sa dorm pe burta nu am probleme. daca te dezinfectezi cu spirt si iti dai cu baneocin unguent totul o sa fie bine, nu o sa ti se infecteze. ah si sa iti pui la inceput un pierce din metal medicinal sau din titan.de la argint, aur sau alte metale se poate infecta

Întrebări similare