| SunShine_6784 a întrebat:

Doare cand iti scoate doctorul firele de la operatie? help sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ove a răspuns:

Nu doare. Si nu ai de ce sa fi sad. In cel mai rau caz o sa simti o ciupitura, dar nimic mai mult sau mai rau. Capu sus si arata-i lu nenea ala ca nu tie frica

11 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Nu doare

| answer a răspuns:

Depinde de ce operatie ai avut; daca ai suferit o operatie de fimoza, cand iti scoate firele simti cele mai atroce direri din viata ta! Dar in rest am inteles ca nu doare, spre exemplu la operatia de apendicita am auzit ca nici macar nu simti!

| Alinn01 a răspuns (pentru answer):

Exact asta urmeaza sa patesc eu, sa mi scoata firele dupa fimoza

| Alinn01 a răspuns (pentru answer):

De unde stii tu ca doare tare la operatia de fimoza? Ai trecut prin asta sau cum?

| Raamonikaa a răspuns:

Ei, doare foarte putin, dar pe langa bucuria de a scapa de ele, asta nici nu mai conteaza, aproape ca nici nu o sa simti. happy

| VincentVlnt a răspuns:

Chiar daca doare chiar daca nu doare tot o sa trebuiasca scoase happy durerea te ajuta sa te maturizezi happy

| BalonashCuHeliu a răspuns:

Acum nu vreau sa te speriu, dar cam doare.Doar sa nu fii incordat, fiindca o sa doara mai tare asa.

| stangaionut a răspuns:

Depinde ce operatia daca e de chist dermatoit sau ceva de genul asta nu te va durea mie cand mi le-a scos ma gadilat laughing deci nu te va durea funda? big grin

| dyyva a răspuns:

Nu te doare absolut de loc. am facut si eu o operatie si nu m-a durut. nici nu am simtit nimic

| irina202333 a răspuns:

Nu te doare laughing

| T3JS a răspuns:

Fratelui meu i s-a scol firele de la operatie si a spus ca nu a durut asa tare. Si eu zic ca cel mai bine e sa apelezi la un personal medical. Bafta!