Nu doare deloc eu mi-am scos una de 2 luni nu a durut, iti da cu un sprei in gura dupa care iti face anestezie si nu doare deloc doar la anestezie simti o mica intepatura daca anestezia se face in bolta palatina(cerul gurii) asa mi-a spus dentista ca a vazut ca sunt speriat de moarte.
Atunci cand ti se face o extractie ti se face anestezie locala si nu simti mai nimic, depinde de fiecare stomatolog, dar atunci cand se dezmorteste locul in care a fost extractia, poti avea putine dureri. Daca iti scoate o masea de minte doare mai tare dupa ce se dezmorteste, decat orice alta masea, dar poti sa iei nurofen pentru ca acest medicament contine ibuprofen, o substanta ce amelioreaza foarte mult durerea, aproape ca nu mai simti nimic, e foarte eficient.
Nu, pentru ca iti face aestezie, ca si eu mi-am scos una la dentist nu doare.
NU! ti se face anestezie si nu simti cand ti-o scoate, ti se pune un tampon pe care va trebui sa-l tii strans cu gura sa nu sangereze locul extractiei, in doua ore incepe sa se vindece, sa nu mananci macar vreo 5 ore, lasa sa se vindece, sa nu dai resturi alimentare acolo! Succes! Eu am scos si eu si stiu ce spun
Crede-ma ca mi-a fost groaznic de frica de stomatolog.
Am reusit sa scap de aceasta friga cu ajutorul unei colege care m a duc la o doctora super de treaba.
Am avut de scos 3 masele.
In primul rand iti face o anestezie dar inainte iti da cu un spray lidocaina sa -ti amorteasca locul si injectia ti-o face in 3-4 locuri.
Imediat trebuie sa ti amorteasca jumatate de limba si jumatate de buza. Doar asa iti dai seama daca si-a facut anestezia efectul.
Apoi iti umbla cu o scoaba si cu clestele. Sincer nu m-a durut de loc. Dupa ce-ti trece anestezia te doare cam rau.In acest moment am 2 zile de cand mi-am scos maseaua si ma doare.
Pai nu este cea mai placuta senzatie, dar daca ai un medic stomatolog bun, nu o sa doara, pentru ca iti va da un anestezic