Depinde... oricum daca e sa doara este o durere suportabila.nu iti face griji.toti trekem prin asta crd oricum succes
app. poti sa imi dai si o fundita?
Bună.
Nu doare, acele de acum sunt extrem de subțiri și vei simți doar o mică pișcătură.
Mergi fără teamă.
Pa, pa.
Nu.Ca doar nu ti-l trage cu clestele. O mica intepatura si atat.Nu iti ia mult.
Nu deloc si chestia aia cu piscatura de tantar e total adevarata deci... nu. Fii barbat!
Buna...nu doare o sa simti asa ca o intepatura de furnica rosie iar apoi pulsul...
Nu, daca nu esti atent, nu prea simti durerea. doare unpic atunci cand donezi sange... asa, ca, fii barbat!
Du-te si verifica singur. Poate sfaturile noastre au fost prea blande si s-ar putea sa ai vreo surpriza...
Asa si asa, depinde de tine! Pana iti baga acul in vena, dupa aia numa ai treaba.
Mai deci nu doare deloc e ca si o piscatura uite incearca sa te intipi cu un ac indeget(sugestie) sa vezi cum e asa e si la injectie sa stii e ca o opiscatura n-am probleme aeu am facut analize ok aveam ceva la stomac intr-o luna vreo 5 analize
iti promit nu te va durea
Pai nu simti nimic. poate doar te gadila.defapt simti o intepatura mica (la impactul acului cu pelea) dar nu te doare si +ca nici 1 minut nu tine. Deci nu doare
daca ar durea asa de rau crezi ca ar mai face careva analiza ?
stai linistit nu doare de loc
Nu doare. Dar e posibil sa ti se invineteaca locul daca nu pui putina vata cu spirt. Oricum normal ar fi sa ti se dea de la laboratorul de analize o bucatica de vata cu putin spirt! In rest nu simti nimic