anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doctori stomatologi buni în Craiova, cu preţuri acceptabile (ţinând cont că sunt studentă şi nu am puteri financiare desăvârşite), ştie careva?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

Incearca pe Nicolae Iorga nr 56.

| dannys a răspuns:

Despre stomatologa? Sau cum sa ajungi acolo?

| dannys a răspuns:

Si mie imi este frica de stomatolog.Fac anestezie,preturi de criza, consultatia gratuita, sunt fete tinere dar au experienta k lucreaza din facultate si sunt comunicative.

| dannys a răspuns:

Cu placere.Si eu trebuie sa ajung sad

| onasis1961 a răspuns:

Mergi in Craiovita Noua,la fosta stomatologie, la Orizont, langa primarie! La parter ultimul cabinet pe stanga.Intrebi de dr.Crina Flori. Spui ca vii din parte lui Vivian.Si sa-mi zici de calitatea si pretul serviciilor!

| dannys a răspuns:

Eu acolo merg.

| Adrian2 a răspuns:

Doctor Mitrica Dan - Tel. 0724069129

Adresa: in centru, blocul de langa Englishpark cu magazinul Top Sport, pe latura care urca spre Casa Alba. Lucreaza f. bine, are mana usoara, superdotare si percepe tarife decente. Eu si inca doi colegi care ne-am facut dantura la el am fost foarte multumiti, recomand cu incredere.