| Editocroci a întrebat:

Doctorul Cristian Andrei a spus :" În bună măsură, societatea românească este bolnavă psihic". Ați fost la psihiatru? Dacă nu, de ce nu?
Era să scriu "dragi bolnavi psihic. Ptu... : ) "

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Păi nu doar societatea românească; ci toți oamenii de pe pământ. Chiar și aceia care nu vor să creadă că și ei au o astfel de problemă. Chiar și marii oameni ai Bibliei.

| Editocroci explică (pentru anonimg):

Nașpa realitate.

| Catrice a răspuns:

Pai și ți-ai luat azi tratamentul sau...thinking

| Editocroci explică (pentru Catrice):

Asta te întreb și eu. Ți-ai luat tratamentul?

| Sekim a răspuns:

Nu cred că se referă neapărat la bolnav psihic ca problema medicala happy

| Editocroci explică (pentru Sekim):

Cred că nu înțelegi românește.

| Editocroci explică:

E clar că DemonLord nu vrea să răspundă la întrebare. Nu vrea să spună dacă a trecut pe la psihiatru dar e clar că are nevoie să meargă. Se vede din ce a scris.

| Catrice a răspuns (pentru Editocroci):

Scuzele mele ca nu stau non stop pe TPU, deci nu am nevoie de tratament pentru ca nu dau ignore la primul pe care îl vad.hee hee

| Editocroci explică (pentru Catrice):

Dacă nu stai non stop pe TPU asta nu înseamnă că n-ai nevoie de tratament. Se vede că nu prea te duce mintea.

| Editocroci explică:

Mai glumesc și eu cu câte unu care se dă lord da e un gherțoi.