"Ieri am încercat o metoda de a intra în legătură cu un spirit,"
nu ai ales optimul alinierii planetelor!
Asta e tare, de aplicație de contactat spirite încă nu am mai auzit. E doar în mintea ta, ți-ai făcut rău singur și acum trebuie să suporți consecințele. Probabil că ai citit pe undeva că orice gest de acest fel are și consecințe și creierul tău îți induce senzații de rău pentru că te-ai jucat cu ce nu trebuia.
Eu personal STIU ca exista spirite dintr-o sursa incontestabila, iar partea incontestabila nu e ca cineva mi-a dovedit, ci ca am vazut cu ochisorii mei mici si porcini pe soriciul meu propriu.
NU am chef sa dau detalii, dar poti sa ma crezi pe cuvant!
de asemenea stiu SIGUR, ca e o idee FOARTE PROASTA sa te incurci cu ele daca nu stii ce faci
acum iti trebuie o persoana care stie cum sa te ajute, din pacate, dupa cum vezi in raspunsurile de mai sus, care toti te iau in balon, nu prea ai sanse sa gasesti prea usor, in cel mai rau caz poti sa mergi la un preot, insa si acolo, putini chiar stiu ce fac in cazuri din astea, si in general mananca rahat bisericos si iti iau banii
Totul este in mintea ta. Daca chiar crezi in ceva, ajungi ca acel ceva sa se materializeze, insa doar la tine in creieras.