| Marko_7130 a întrebat:

Doresc sa slabesc. ce ar trebui sa mananc mai mult? ce ar trebui sa beau? si ce ar trebui sa nu mananc deloc? Sau alte cai pentru a slabi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| andreiont a răspuns:

Deci daca vrei sa slabesti puneti o punga la de plastic la burta si fa mult sport maxin 1 h jumate si dupa nu manca nimic ...culcate

| Kanghu a răspuns:

Nu manci dulciuri.
Nu bei sucurile din comert (daca vrei suc iti faci unul din fructe proaspete).
Nu manca deloc dupa ora 19:00.
Incearca sa gasesti o activitate gen mersul pe role, bicicleta, skateboard, wave, inot etc.
Incearca sa eviti prajeala. Mananca numai fiert sau gratar.
Incearca ca 10 minute inainte de fiecare masa sa mananci un fruct. de preferabil mar sau banana

Totusi rezultatele nu vor venii foarte rapid. prima diferenta pe ca o vei simti probabil va veni dupa cel putin jumatate de luna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce trebuie sa elimini sunt produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,alune sau fistic(sunt destul de bogate in calorii).In rest poti manca cam orice,atata timp cat cantitatile sunt corespunzatoare(punand accent pe fructe,legume,supe,ciorbe,carne de pui).In ceea ce priveste lichidele; apa(in special),ceaiuri si sucuri naturale(facute de tine insuti).Apa,consumata in cantitati mari(dar nu exagerate),te poate ajuta sa slabesti-consumata inainte si dupa masa(in special)va dizolva sucul gastric,mentinand astfel senzatia de satietate pentru mai mult timp. Ceea ce te va ajuta cel mai mult, in schimb, va fi miscarea.Alearga zilnic 30 de minute cu viteza medie.Lucrul acesta te va ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.

| Marko_7130 explică:

Va multumesc mult, mai am niste intrebari:

Portocalele sunt bune sa mananc mult? Adica eu mancam cam intre 4-6 pe zi, sa nu fie prea multe, ca am inteles ca aceste portocale provoaca si pofta de a manca.

Cereale cu lapte sunt bune? Si laptele cum ar fi de preferat? Fiert sau cum?

| Marko_7130 explică:

Am uitat ceva:

De cate ori pe zi ar trebui sa mananc pe zi? Si intre ce ore?
Iaurturile sunt bune?