| rukimika a întrebat:

Doresc sa slabesk 5kg, in 2 sua 3 saptamini. Fac sport de performanta de 5 ori pe saptamana dar asta ma ajuta doar sa ma mentin. As dori mai mult, retete pe zile daca se poate, si fara pastile...mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| yamacry a răspuns:

Incearca dieta asta timp de doua saptamani si poti slabi pana la 8 kg. Luni mananci 1kg de morcovi fierti si atat. nimic altceva decat morcovi. Marti mananci 1kg de mere si atat. Miercuri mananci 1 kg de branza de vaca de preferat nesarata. Joi mananci 1kg de peste fiert de preferat macrou. iar vineri mananci cate 100g din fiecare. Sambata si duminica poti manca chiar si doua feli de paine cu o fripturica de vita in sange si un pahar de vin. Urmeaza strict acest regim si iti garantez ca in doua saptamani rezultatele vor fi considerabile.

| caramela a răspuns (pentru yamacry):

Si da randament? ai incercat-o tu?

| rukimika explică (pentru yamacry):

Uau...asta de regim, foarte interesnat, mersi mult o sa incerc, totusi urasc pestele, nu stiu daca o sa pot mina un kg de peste. Dar ai vazut la cineva, sau ai testato singura?

| yamacry a răspuns (pentru caramela):

Eu nu am incercat-o pentru ca nu am nevoie. in schimb Mama mea a reusit sa slabeasca 15kg inr-o luna cu aceasta dieta

| caramela a răspuns (pentru yamacry):

Tu vb ff serios? si banuiesc ca fara sare fara condimente, totul fiert.

| caramela a răspuns (pentru caramela):

Eu nu am incercat, dar in general alimentatie fara condimente(fara pic de sare) nu asimiliaza organismu, de aceia se zice ca nu e bine sa tii un regim desodat(fara sare) mai mult de 2 saptamani, pentru ca scade potasiu, cu exceptia celor care sunt nevoiti de conjuctura si in urma tratamentului nu trebuia sa consume sare.deci nu ai nimic de pierdut daca incerci si daca e asociat si cu miscare(sport)

| yamacry a răspuns (pentru caramela):

Vorbesc serios. branza eventual poate fi putin sarata big grin in rest fara condimente. bine acum si in functie de nevoi sau probleme medicale big grin mult succes astept raspuns in legatura cu rezultatele obtinute.