| Claudia_Elena_Patrunjel_1991 a întrebat:

Doresc sa stiu daca,medicamentele care contin substanta metamizol(care se elibereaza numai pe baza de reteta),in caz de urgenta daca se poate da, fara reteta macar o bucata daca da si cate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Eu știu că de obicei o pastilă îți dau și fără rețetă, până poți ajunge la un medic. Eu am fost la farmacie și le-am explicat că am medicul de familie la țară, eu fiind la oraș și că până îmi trimite mama rețeta mor de durere și că am nevoie doar de 2. Și mi-a dat.
Exact la fel am pățit dar cu antibiotice și mi-au dat tot așa câteva pastile fără rețetă.

| alex15ccc a răspuns:

Depinde de farmacie, unele farmacii dau antibiotice si analgezice cu pumnul, iar altele nu permit asa ceva. oricum, in caz de urgenta trebuie sa suni la salvare, nu sa iei algocalmin.

| lilianaadelina a răspuns:

Nu,nu se da nimic fara reteta nici macar in caz de urgenta.

| shidance a răspuns:

Patrunjel nu cred, daca ai ceva psihic astea nu se dau asa, decat cu prescriere de la un doctor dus cu capul care iti va cere bani, pe scurt iti cauta motive.