Probabil vă lasă să vă descurcati singuri. Ceva i-a deranjat daca au incheiat-o cu vizitele.
Eu zic că nu e normal, de familie, copii ar trebui să îți pese toată viața și să îi ajuți.Dar cunosc și eu multe astfel de cazuri în care părinții nu își ajută copiii, ori invers.Nu ai ce face, decât să nu te mai aștepți la ajutor din partea lor, să îți vezi de viața ta, iar pe ei să îi ții mai la distanță, așa cum te tratează și ei.
Trist, nu incerca sa gasesti explicatii, caci circuitele lor neuronale sunt unice si nu vei deslusi niciodată de ce un om are anumite reactii. Ciudat este ca le-a apucat pe amandoua odată. Dar neimportant, nu-ti bate capul.
Bine ca este sotul tau aproape si acest lucru este esențial. Cand ati hotarat sa formati o familie v ati bazat pe ajutorul reciproc si cam atat.
Poate este timpul sa faci curatenie in viata ta. S ar putea, exact cand ti e lumea mai draga si esti epuizata, sa te trezești cu musafiri si sa trebuiască sa faci frumos.
In general sa nu ai asteptari de la nimeni, asa sunt oamenii.
Multa sanatate, nastere usoara si sa te bucuri de familia ta 1000 de ani.
Ce este de lasat in urma, in urma sa ramana. Voi mergeti inainte oricum.
Toate cele bune ❤️
Trebuie să faceți următorul lucru după ce veți naște, dumneavoastră și soțul mă refer: impuneți program de vizită, iar o lună de zile, după naștere interziceți orice vizită!
Vin la ușă, nu le deschideți!
Impuneți-vă regulile și dorințele!
Nu mai lăsați pe nimeni să vină în familie neinvitat și fără să aibă o limită de timp de ședere.
anonim_4396 întreabă: