| sabynutza2012 a întrebat:

Draga TPU am nevoie urgenta de un sfat! Mi-a venit ciclu acum cateva zile.problema mea este ca imi curge mult prea mult(adica cum este posibil sa umplu un absorbant de noapte cu 7 picaturi intr-o singura ora?)! Va rog mlt sa ma ajutati pentru azi chiar nu a cum sa ma duc la ginecolog.Ce pot sa fac sa imi curga mai putin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Diiaanna a răspuns:

Mergi la farmacie, poate fi vorba de o hemoragie. ti-ar putea fi de folos clorocalcinul sau vitamina K.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
un consult ginecologic ar fi cel mai indicat si nu lua pastile fara avizul unui medic.
O zi frumoasa sa aihappy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

N-ai dat detalii : vârsta, dacă eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, dacă au mai fost dereglări menstruale ( în trecut ), etc.

Dacă eşti în primul an de CM, atunci este o situaţie relativ normală, mai ales dacă menstra a "lipsit" vreo 2-3 luni.

Oricum, ar fi INDICAT un control ginecologic!

Poţi merge chiar AZI şi la Urgenţe/Camera de Gardă Ginecologie.

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Esti in primul an de ciclu?
Daca da, e normal sa fie asa, ii ia ceva timp organismului sa se adapteze la un ciclu menstrual regulat.
Daca nu, posibil sa fie alte cauze care tin neaparat sa vizitezi un ginecolog.
Te pup!