Daa normal du-te cat mai repede! nu ai de unde sa stii ce ai trebuie controlul unui medic de specialitate:* pup ai grija de tine
Eu am patit cam la fel pe la inceputul anului si n-a fost bine deloc. Du-te la medic, fa o ecografie! Daca ai apendicita, inca nu e grav, ti-l scoate repede iar in 2 zile te plimbi prin casa si in 2 saptamani alergi. Daca astepti, si se agraveaza, s-ar putea sa stai 1 luna in pat. Si, sa gandim pozitiv...s-ar putea sa n-ai nimic
Eu zic sa mergi la medic. Daca e sa fie apendicita si te apuca criza poti sa si lesini. Eu am trecut prin asta. Mergi si spune-i mamei tale si maine sa te duci la medic. Sa sti ca doare mai tare daca te duci mai tarziu.
Draga Irene, apendicele se inflameaza din cand in cand si incepe sa doara, dar asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa il scoti.
Si pe mine m-a durut in dreapta jos saptamana trecuta rau de tot... si acum ma doare cand stau intins putin dar nici nu ma gandesc sa ma operez. Mai bine sa merg la un homeopat sa imi recomande un tratament naturist, sa se dezinflameze...
Oricum, nu ai de unde sa stii sigur ca e apendicele (poate fi fierea sau vreo piatra la rinichi de ex). Cel mai bine mergi la medicul de familie sa iti dea o trimitere catre un medic ce se ocupa cu afectiuni din astea, gastroenterolog cred. Si de aici, ca sa stii sigur daca e apendicele, ceri o ecografie la abdomenul inferior. Si chiar daca e... exista tratament; chirurgul ar trebuie sa fie ultima optiune.
Plus mai am o durere mica in spate...dar cred ca e de la efortul pe care il depun la calarie
Asa am zis si eu ca tine si am facut peritonita. Mi-au bagat un furtunas pentru puroi si e foarte dureros si am stat o luna in spital. Du-te nu mai astepta ca se agraveaza.pup
Pai e de la apendicita.trebuie neaparat sa mergi la medic. poate fi grav. poate sa se inflameze si sa.se crape.asa cva.stiu cum e. daca nu te duci acum ca iti este frica de operatii pai vei sta mult mai mult in spital si vei sta poate si cu tub daca.se crapa.deci.sanatatae si insanatosire grabnica
Mario1996 întreabă: