| andra2000andra a întrebat:

Draga TPU vreau sa va intreb cum scap de un vis groaznic? Va rog sa raspundeti rapid ca eu nu mai pot sa dorm seara! Multumesc mult TPU.

Sper sa raspundeti rapid ca si acum ma gandesc la visul ala naspa si il visez aproape in toata seara! Multumesc!

Am ales aceasta categorie pentru ca mai multi intra pe categoria aceasta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KikiRiki98 a răspuns:

Am auzit niste solutii care o sa-ti para ciudate dar sper sa mearga
1.sa desenezi sau sa scrii visul pe o foaie si sa rupi foaia in bucati
2.incearca sa rescrii un final fericit
P.S. nu stiu daca functioneaza, dar iti urez mult SUCCES! Te pup!:* fundapuppy dog eyes?

7 răspunsuri:
| iStarry a răspuns:

Totul e in subconstientul tau numai tu poti bloca acest vis.desfasoara multe activitati ziua, in timpul somnului creierul repeta actiunile din timpul zilei. SUCCES! happy

| CrIsSLoveCristi a răspuns:

Cea mai accesata cred ca ee dragoste si sexlaughing

infine sa revenim la intrebare::.Eu daca ma gandesc la ceva inainte sa adorm visez ceva legat de asta... poate asa reusesti...nu stiu daca numai la mine ee asabatting eyelashes

hee hee)

fundita?big grin

| D3d3_1182 a răspuns:

Te gandesti la ceva frumos. si cand te culci stai cu ochii inchisi si te gandesti la un lucru care iti place tie cel mai mult si o sa visezi acel lucru si nu mai visezi visul acela pe care il ai groaznic insa sa nu te mai gandesti la el ca o sa incepi sa il uiti... BAFTA! Sper ceva te-am ajutat

| RainUmbrella a răspuns:

Du-te la biserica si poate te ajuta preotul! Mai inchina-te pe acolo si roaga-te sa scapi de vis!

P.S Nu te mai uita la filme de groaza ceva timp ca sa nu revina!

| HeX a răspuns:

Stiu cum e. primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa nu te mai gandesti la acel vis.

| AlynnaOanna a răspuns:

Iti zic daca ne zici visul taw big grin

| Anonimaaa_6055 a răspuns:

Eu de obicei visez lucurile la care ma gandesc cu vreo doua ore inainte, incearca sa te gandesti la alceva, ceva frumos, nu la acel vis, sau fa pe cineva sa.ti distraga atentia toata seara, pana cand te culci.