| cristinanatalia a întrebat:

Dragi cetateni!rolling on the flooreu de mica an avut numai varicela si pojar nu, asta inseamna ca de mare voi avea si pojar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| solumaam a răspuns:

Te poti vaccina impotriva varicelei... pojarul sau rubeola o poti lua oricand daca iei contact cu o persoana infectata pentru ca se transmite prin respiratie si tocmai de aceea cei bolnavi de pojar trebuie sa stea izolati cat sunt afectati!

| solumaam a răspuns:

вυттєяƒℓу.pojarul sau rubeola-rujeola este altceva decat varicela sau varsat de vant.
Pojarul este o boala blanda la care nu vei avea urmari pe cand la varicela daca spargi bubitele alea vei ramane cu cicatrici pe viata!

| aigi1 a răspuns:

Pojarul si varsatul de vant sunt boli ale colilariei nu o sa mai faci a doua oara sanatate!

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Este acelasi lucru.
Varicela=pojar=varsat de vant ( sau cum se mai cheama)
Sunt unul si acelasi lucru deci nu, nu vei avea pojar.

| mihaelabr a răspuns:

Draga Cristina,
Sunt destul de sigura ca vei putea avea si pojar intr-un viitor mai putin sau mai mult apropiat.

P.S.Nu stiu cati ani ai, dar cred ca ar fi cazut sa inveti sa vorbesti normal si nu ca o persoana cu inapoiere mintala.winking

| kissyou a răspuns:

Am inteles ca sunt 3 tipuri de pojar:pojarul mic, pojarul mare si pojarul mijlociu.Deci care dintre ele sunt rujeola, rubeola si varicela? Parca rubeola era pojarul mic dar pe celelalte le incurc.:*