| PussicatDolls a întrebat:

sad Dragi utilizatori TPU,pur si simplu innebunesc si am nevoie de voi crying Nu stiu de ce,de cateva zile,am senzatia ca am apendicita oh go on Simt asa ceva in burta,etc.Dar mananc,merg,rad,plang,sar in sus,etc big grin Am avut si inca am depresie cu atac de panica si de asta cred ca ma sperii asa ! happy Va rog,dati-mi un sfat ce sa fac. sad Mersi ! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

In primul rand calmeaza-te ca nu ai apendicita
Crede-ma ca daca aveai apendicita de cateva zile acum erai in coma de durere...
2 ) Probabil ca simti acea durere din cauza atacului de panica...banuiesc ca din fire esti si destul de ipohondra
Ca sa te simti mai bine programeaza-te la doctorul de familie ca sa iti faca o examinare
Poate te-ai constipat de la stres * Nu e exclus *
Dar linisteste-te ca probabil nu ai nimic grav

| MâţulMov a răspuns:

Punele alor tai s du-te la un doctor fiind eu mai aveam putin si dade-am in... cum se numeste aia. Am facut si eu operatia acum 2 luni si o saptamana si e doar un fleac, cu toate ca atunci cand te cheama incepi sa te panichezi.
Daca ai avut cumva greturi sau chiar ai vomitat poti fi cam 85% sigura ca ai.
Se mai observa si prin durerea piciorului drept.

| Clauudyaa a răspuns:

Si eu am avut la fel.Mergi la orgenta o sa-ti zica sa bei cat mai ceai. Poate esti doar suspecta deci ai grija.Iti urez noroc