| etudor a întrebat:

Dragii mei, am rugamintea sa-im dati o mana de ajutor in legetura cu folosirea unui fel de castravete care se foloseste ca avand efecte curative. Este vorba de castravetele amar BITTER melon.I-am comandat semintele la "Eurogradina.ro "Oradea,le-am primit, le-am semanat.Din 7 seminte primite in plic, au incoltit 4 si ingrijite au rezultat tot atatea plante viguroase care au si cativa castraveti. NU stiu cum sa-l folosesc in scop curativ! 1! Taiat,nu are nici pic de suc ci numai coajalemnoasa si buburoasa ca pielea de reptile si multe seminte. ROG,sa-mi spuneti cum si ce cantitae se foloseste si pentru ce anume. Catalogul firmei nu spune decat ca se foloseste in scop curativ iar frunzele si florile sunt intrebuintae ca, condiment picant.Am trimis la firma un e-mail,cerand ajutor dar n-au binevoit sa-mi raspunda. Am cautat pe net da nu am gasit decat ca regleaza glicemia dar cum se pregateste,foloseste? Va rog, ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător