| AureliaBEST a întrebat:

Dragii mei, inca o data va intreb sunt pe punctul sa mi aprind tigara sunt in a 1zi de la operatia de amigdalite mi lea scos pot fuma eu nu mai pot gata nu se intampla nimic sa cicatrizat de 10 zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Doar ca riscul tau de a face cancer in gat se va dubla brusc. Eu cred ca mai poti, asta daca nu vrei sa risti inutil. Nu ar trebui nici sa te gandesti la fumat macar 6 luni dupa operatie, este semn de mare inconstienta ce ai tu de gand sa faci.

| JohnnyBi a răspuns:

Lasa tigarile macar inca 10 zile, dar daca dependenta e atat de mare, sanatatea ta la mijloc, nu a mea. daca ar fi dupa mine, la o operatie ca asta nu as fuma 1 luna, sa fiu sigur ca si corpul se obisnuieste cu ideea ca nu mai e complet

| AureliaBEST explică:

Sunt in a 10 zi de la operatie specific aprind tigara nu mai pot sa cicatrizat gata

| AureliaBEST explică:

Sunt la 10 zile de la operatie am scris gresit 1 zi