Eu am mers la dermatolog la IOMC. Trebuie sa iti iei o trimitere de la medicul de familie dar intai sa vorbesti cu cei de pe acolo. In februarie am inceput tratamentul care consta intr-un lapte demachiant de la Garnier, crema Nivea Aqua, spuma de fata de la Nivea si o chestie alba care se prepara in farmaciile cu laborator dupa o reteta precisa cu care ma dau pe fata seara. In ultima luna tratamentul mi-a fost schimbat putin dar vreau sa spun ca nu mai am cosuri! Unul pe ici pe colo si puncte negre dar in rest doar niste cicatrici care se vor duce si ele. Eu iti zic sa vizitezi dermatologul la care am mers si eu chiar daca e putin cam tacanita pentru ca stie ce face, a testat pe pielea ei mai multe produse si este foarte experimentata! Succes! Ps: Daca ai de gand sa faci asta pregateste-ti un buget de vreo 150 de lei, frumusetea costa.
Cauta pareri despre clinicile dermato de la tine din oras, vezi care e cea mai buna, te duci la medicul de familie sa-ti dea o trimitere ca sa nu platesti consultatia mergi acolo si faci ce iti spune doctorul.