| savemelord a întrebat:

Duminica ma simteam apasata la ficat si nu puteam sa respir. Saptamana trecutaam ramas dintr-o data fara aer si dupa aia m-a luat o stare de ameteala, nu puteam sa sa vad clar, parcav era tot negru in jurul meu si prietenii mei au spus ca m-am inegrit la fata. Uneori ma doare si inima. Ce am? Poate sa fie o cauza si ca ma enervez mult? Sa ma duc la spital? Am 13 ani. Scuze categoria dar e cea mai cautata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Ar fi o idee buna sa mergi la doctorul de familie. S-ar putea sa ai tulburari de circulatie, sau poate altceva. Te trimite el mai departe.
Si pune intrebarile de genul asta la "Sanatate", acolo sunt oameni mai priceputi decat noi, cei de-aici.

| ViatacuLouie a răspuns:

Logic ca e cazul sa mergi la spital... Nu Mai cugeta si spune-le parintilor tai