Stiu ca nu-i bine sa dai un tratament pe TPU dar eu am mers la medici ani de zile si nimic. Am luat niste boli de piele din spital printre care si Candida. Ma saturasem sa mai merg la medic. Atunci mi-a spus o ruda de Dermovate crema. De atunci nu mai am probleme. Au inceput sa se vindece (foarte incet, e adevarat) si celelalte probleme. Ia ceva si pentru dezvoltarea florei microbiene. Probabil ca si tu ai flora microbiana scazuta! Mergi la medic si propune-i asta!
Ioana draga, am explicat si in topicurile anterioare ca tratamnetul primit nu este gresit, doar faptul ca tu nu respecti regulile stricte de igiena si interdictia de a avea sex, dupa cum ti-am explicat, pana ce nu terminati tratamentul amandoi partnerii si nu va faceti din nou analizele, ca sa vedeti rezultatul negativ, nu se va termina cu candida.
Stiu ca nu-i de glumit si am explicat ca trebuie sa acorzi serizitate maxima, fiindca infectarea asta poate sa ajunga si la 1-2 ani, fiindca te tot recontaminezi de la barbarat, daca nici el nu face tratamnetul corect.
A facut si el tratament, in acelasi timp cu mine. Medicul nu a vrut sa imi mai faca analiza de secretie dupa tratament.
Pentru atat lucru nu mai este nevoei sa mergi la meddic, fiindca poti merge singura la orice cabinet medical privat, care are si cabinet citologic si iti recolteaza asistenta de servici.
Incearca sa nu mai mananci dulciuri. Favorizeaza candida.
https://www.csid.ro/......-11028735/
Candida e o ciupearca
tratamentul nu e indeajuns, trebuie si o igiena persona perfecta, insa mai ales haine, cearceafuri, samd DEZINFECTATE, ceva de gen detergent care dezinfecteaza, de preferat sa le fierbi FIZIC in oala pusa pe foc
altfel NU SCAPI... NICI O SANSA
Dacă ai contact sexual cu partenerul și el nu a urmat tratament atunci sunt șanse mari sa te tot reinfectezi.
Ai respectat si conditiile de igiena si de abstinenta la sex?
Daca nu, degeaba faci 2 luni de tratament, degeaba critici medicii.
Da, am intretinut relatii sexuale abia dupa ce am terminat tratamentul. Acum vad ca a revenit... nu critic degeaba...am luat toate ovulele posibile de pe piata la indicațiile doctorului, am inceput sa imi pierd speranta, asta e tot