anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cat timp dispar efectele negative de la consumul de canabis indelungat ( 5 luni aproape in fiecare zi)?
Efectele fiind acestea : modificări frecvente de dispoziţie, lipsă de motivaţie şi de interes pentru orice fel de activitate, toleranţă redusă la insuccese, performanţe reduse la şcoală sau la locul de muncă, mişcări lente, reducerea capacităţii de memorare şi de concentrare a atenţiei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Ben00 a răspuns:

Iti recomand sport, voluntariat sau munca fizica pe undeva. Sa circule sangele curat prin tesuturi si sa ai o ocupatie.

| SoundTHeWave a răspuns:

Nu stiu, dar nu degeaba exista centre de dezintoxicare.

| Dragoselgwns a răspuns (pentru SoundTHeWave):

Decat sa mai aud de asa ceva... mai bine astept o luna, 2 si imi revin de la sine

| SoundTHeWave a răspuns:

Nu ma intelege gresit dar daca consumai cum spui tu in fiecare zi timp de 5 luni este destul de greu sa te lasi, daca crezi ca ai puterea sa o faci pe cont propriu succes. Are dreptate Andrei cat mai mult spor, lichide si vointa.

| Dragoselgwns a răspuns (pentru SoundTHeWave):

Am uitat sa precizez : nu mai fac chestia asta de 2 saptamaniwinking