| Ania_3910 a întrebat:

Dupa cat timp imi apare din nou menstruatia daca mi-a aparut pe 17 iulie si s-a terminat pe 21 iulie. FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lorra mng a răspuns:

Urmatoarea menstruatie ar trebui sa o ai peste 28 de zile (calculezi 28 de zile din prima zi a menstruatiei), in mod normal, dar la unele fete, acest interval poate fi mai mic sau mai mare. In general intre 21 si 35 de zile. IN concluzie, urmatoarea menstruatie ar trebui sa o ai pe 13 august, insa nu te ingrijoradaca apare mai repede sau mai tarziu. Sper ca ti-am fost de folos!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Din prima zi de sângerare, 28 de zile. Poate să vină mai devreme cu 1-2 zile sau mai târziu cu 1-2 zile. În jurul acelei date să ai la tine un tamponel, preventiv.
Pa, pa.

| fuckThisLife a răspuns:

Tot pe 17 sau 18

| Alex3 a răspuns:

17 luna viitoare +/- 1 saptamana-2.depinde

| Madalina_6385 a răspuns:

Iti apare dupa o luna, cam tot pe aceiasi data:*

| Loree_9580 a răspuns:

Posibil sa iti vina evident urmatoarea luna pe 15-16

| maya1311_4302 a răspuns:

Intre 17 si 21. daca nu iti vine regulat...depinde de fiecare persoana