Eu am stat 5 saptamani cu sangerari dupa nastere..pana s-au oprit definitiv..cam 2 sau 3 luni ai nevoie sa ti se sabilizeze cat de cat organismul..ai rabdare oricum in momentul cand nu mai sangerezi trebuie sa mergi la control post-sarcina.
Buna
Din cate stiu eu de fapt vorbesc de cum am fost eu...pot sa tina pana la 6 saptamani...
Sange rosu, sau o inceput sa isi piarda din culoare, ca eu din cate mi.o zis doctorul a zis ca o sa devina maro deschis si pe urma alb galbui
Fiecare suntem diferite ..normal dupa sangerare rosu aprins urmeaza maro inchis, deschis..galben si putin cate putin alb galbui pana se opreste de tot.Ai grija ca daca miroase putin ciudad trebuie sa mergi imediat la spital..in rest nu iti fa griji
Asta zic si eu, mie dupa o saptamana de sangerat a inceput sa devina maro si incetul cu incetul alb galbui si acum de cateva zile am inceput iarasi sa sangerez
Nu te speria e normal..si eu am patit asa s-a oprit chipurile si dupa iar am avut sangerari pana intr-un final s-a oprit de tot.
Vlalslsl întreabă: