| Zana_3479 a întrebat:

Dupa cat timp se vede daca ai fumat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

La ce te referi? la mirosul respiratiei sau din camera? la dintii galbeni? la pierderea discernamantului dupa ce fumezi otravuri pentru creier? la dependenta de nicotina? la circulatia ingreunata, plamani sufocati, cearcane si paloare a fetei si restul de bucurii pe care ti le lasa gudronul in organism?
Nu te lua si tu dupa prieteni, e greu sa renunti dupa ce devii dependent, prea multi facem greseala asta. Vezi asta: http://www.youtube.com/watch?v=-DbFBu_I_lA

8 răspunsuri:
| AndutzaAndu a răspuns:

N-aş putea săune după cât timp, cred că se simte de la o poştă dacă cineva a fumat, pentru că mirosul ăla de ţigară îţi intră în haine şi se mai observă, la un fumător/fumătoare înrăit/ă după dinţii care cu timpul, se fac galbeni.(bine, eu mă refer la ţigările normale, nu la "iarbă")hee hee.

| ForteGames a răspuns:

Parerea mea este ca un nefumator isi da seama imediat ce esti langa el daca ai fumat! Asta chiar daca te cunoaste sau nu! Cel putin eu sunt nefumator, dar ii simt foarte repede pe cei care fumeaza pentru ca nu suport fumul de tigara!winking

| Cory89 a răspuns:

Depinde ce fumezi... daca fumezi tzigari simple se va vedea in timp, dar daca te referi la iarba big grin atunci se va vedea in cateva minute... Fii mai explicit in ceea priveste intrebarea happy

| Zana_3479 explică:

Daca de exempu ai fumat 2 pachete in vreo 9 luni azi una maine 2 si asa o zi da 2 zile nu etc? se vede?sadma refer la tigari)laughing

| Zana_3479 explică:

Da faci radiografie la plamani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://idontsmoke.weebly.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://idontsmoke.weebly.com

| vyrus3l a răspuns:

Depinde ce ai fumat.
Si la ce sa se vada