| UmbraDeVulpe a întrebat:

Dupa ce ai facut sex neprotejat pentru cate boli trebuie sa faci analize, pentru toate bolile sexuale care exista sau doar pentru unele? Deci vreau o lista cu nume de boli sexuale la care trebuie facut analize indiferent daca exista sau nu simptome. Eu din ce am inteles sunt vreo 20 de boli, trebuie facut analize pentru toate cate sunt sau doar cateva? Faceti mi o lista va roghappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai facut tu sex neprotejat? Sau ai de gand?
Ca ne-ai zapacit cu intrebarile pe acest subiect.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Inconstiență clar.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Auzi, pari că ai exagera de multe probleme, ba cu penisul, ba cu bolile. De ce nu te duci tu frumos la un medic sa te lămurească cu toate astea?

| dullcat a răspuns:

Esti teroare. laughing Nu toate bolile sexuale se manifesta la fel. Ai lista pe net.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Haha. du te la ginecolog si iti va spune ce trebuie sa faci. Nu face de capul tau
In prima faza fa ti hivul

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

E băiat. Trebuie sa mearga la urolog.
La ginecolog mergi tu, cand ai probleme.

| IonelaIasmina a răspuns:

Cine te a pus sa faci sex?
Aaa...plăcerea...
Depinde și vârsta...
Dar..normal sa faci la toate, ca cine știe cu ce infectat te ai culcat.
Fa la toate!