| Skarr a întrebat:

Dupa ce am folosit un betisor de ureche acum cateva zile auzeam mai incet un pic cu urechea stanga decat cu dreapta. Acum nu mai pot sa imi dau seama de diferenta dar cred ca m-am obisnuit asa. Idei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ai impins "vaselina" in ineriorul urechii si s-a infundat calea auzului.
Alta data nu mai folosi asemenea betisoare, care infunda urechea (daca nu-l folosesti corect)!
Trebuie spalata urechea cu apa calda, iar daca nu se desfunda, atunci mergi la un medic ORL sa-ti spele urechea, profesionist!

| JicaContra a răspuns:

Betisoarele de urechi fac mai mult rau decat bine cand e vorba de ceara
ai o singura solutie, ORL, foarte probabil ca iti vor face spalaturi, dar NU inainte de a te consulta, ca sa nu ai o alta problema la care spalatura sa faca rau

| anonimg a răspuns:

Mergi la orl să îți scoată cerumenul (cu trimitere de la medicul de familie). Nu există altă soluție.