| Elelena65 a întrebat:

După ce am luat antibioticul am băut două căni de suc una după alta ca să nu îi mai simt gustul. Problema este că după ce am băut canile de suc a început să mă doară rău stomacul,probabil că le-am băut foarte repede. Sucul nu era acidulat. Întrebarea mea este, mi se poate rupe stomacul dacă beau multe lichide repede odată?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| anavladamatei a răspuns:

Nu este posibil asa ceva
atata tot ca pastilele se iau cu apa, si dupa oricat timp dupa ce le-ai luat nu trebuie sa bei suc, doar daca e natural, facut de tine
vorbesc din experienta, mereu cand beam suc sa scap de gustul pastilelor ma durea stomacul si aveam diaree

| Elelena65 explică (pentru anavladamatei):

Nu prea pot să le iau cu apa ca eu nu pot sa le inghit, pisez pastilele, și dacă le iau cu apă simt gustul lor

| anavladamatei a răspuns (pentru Elelena65):

Doamne, exact asta făceam si eu cand eram mai mica laughing) deci pot spune ca te înțeleg perfect
dar da, in cazul asta nu prea ai ce sa faci, eu am început sa tai pastilele in bucati mai mici si sa le iau cu ceai cu miere, se simte gustul si asa, dar trebuie sa te grăbești putin cu asta

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu are cum sa ți se rupă stomacul de la asa ceva. Iei probiotice lângă antibiotic?

| Violleta2022 a răspuns:

Sucul este INTERZIS in bolile de stomac, la fel ca si prajelile, tocaturile, afumaturile, carnatii, salamurile samd.

Se poate bea NUMAI: apa, chefir sau ceai de plante.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Elelena65):

Atunci e bine. Dacă nu ai nici o afecțiune la stomac poți sa bei liniștită ce vrei, dar desigur nu mult