| poliana a întrebat:

Dupa ce am nascut mi s-au transformat unele functii ale organismului dar cel mai tare ma deranjeaza ca la subratul drept transpir foart etare si la stangul aproape deloc.
Nu stiu ce as putea face ca ma deranjeaza, mai ales ca vine vara, ca pana acum eram imbracata mai gros, dar tot se vede foarte tare. Ma spal, ma dau cu antiperspirant,(am incercat si spray si deo si stick), dar in cateva secunde deja am transpirat si nu miroase, numai se uda.
Va rog sa ma indrumati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

Poate fi o afectiune dermatologica insa poate fi si o problema hormonala... si eu zic sa mergi la dermatolog si daca el nu stie eventual medicul de familie te poate indruma unde sa mergi sa iti faci niste analize hormonale... te cred ca e deranjant... eu am in familie un verisor care are probleme hormonale si transpira foarte mult... face dus si peste 2 min e transpirat... si saracu si miroase... insa s-a dus la medic si si-a facut analizele hormonale, a fost la endocrinolog si ii sub tratament acum... sper sa se rezolve curand... sanatate multa

1 răspuns:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Eu zic sa te duci la un dermatolog, ce e mai bun decat sfatul medicului? poate e o dereglare a organismului...Multa sanatate tie, fetitelor tale si intregii familii!